City Break Venetia

Transport avion Venetia - Italia

City Break Venetia

Transport avion
Venetia - Italia

Veneţia... Tabloul perfect

Visul tuturor romanticilor. Şi, mai ales, visul oricărui fotograf. Veneţia, oraşul construit din vise şi fantasme, din pasiuni şi dorinţe. De la Palatul Dogilor şi Piaţa San Marco până la Podul Rialto şi Podul Suspinelor, fiecare colţ, fiecare felinar, fiecare gondolă alunecând pe canale imprimă un farmec etern şi misterios Veneţiei.
Farmecul Oraşului de pe Ape este accentuat în perioada în care Veneţia îşi pune masca şi se pregăteşte de Carnaval. În luna februarie, enigmatica Veneţie pluteşte într-o atmosfera fantastică, printre măşti înmărmurite din spatele cărora scânteiază priviri pline de viaţă.

Palatul Dogilor
Veneţia este Oraşul Ducal, în care soarta a mii de oameni era hotărâtă în Palatul Dogilor. În încăperile bogat decorate, pictate de cei mai vestiţi artişti ai tuturor timpurilor, dogele şi sfătuitorii săi învestmântaţi în robe împodobite cu însemne ale puterii luau decizii despre moartea şi viaţa prizonierilor, încurcată în labirintul de celule. Condamnaţii pe viaţă priveau pentru ultima dată frumosul oraş şi libertatea de pe puntea de piatră albă, ce avea să ia numele de Podul Suspinelor.

Bazilica San Marco
Veneţia este oraşul în care divinitatea şi geniul omului s-au întâlnit la naşterea Bazilicii San Marco. Ca pe-o coroană, aurul solar alunecă pe cupolele uriaşe, mângâie spinările spectaculoşilor cai din bronz aurit la care până şi Napoleon a râvnit, şi pătrunde în basilică, unde se scaldă în mozaicurile aurii care acoperă pereţii şi cupolele acesteia. Părinţii bisericii medievale credeau că Domnul însuşi se reflectă în apele de miere ale celor opt mii de metri pătraţi de mozaicuri.

Insula Murano
Veneţia este oraşul măştilor care te privesc multicolore şi inexpresive din vitrinele magazinelor, concurate doar de bijuteriile strălucitoare, modelate de maeştrii italieni în apropiere, pe insula Murano. Spectacolul creării candelabrelor colorate de către meşterii sticlari, care odinioară erau înscrişi în Cartea de Aur a insulei pentru arta cu care lucrau, stă sub fascinaţia unui proces alchimic.

 

Date de plecare flexibile, in limita locurilor libere la momentul cererii de rezervare.

 

Servicii incluse in preturile ofertelor:

• Zboruri directe Bucuresti - Venetia - Bucuresti

• Taxele de aeroport

• Cazare 3 nopti la hotelul respectiv in camera dubla

• Mic dejun

 

Tarife City Break 4 zile de persoana in camera dubla:

Hotel Inclus Tarif City Break
Hotel Alla Giustizia 3* 265 E
NH Laguna Palace 4* 345 E

 

Conditii generale City Break:

* datele de plecare sunt flexibile, la alegere

* tariful este valabil in functie de disponibilitatea locurilor la momentul cererii de rezervare

* la cerere se pot calcula si tarife pentru copii, precum si tarif de camera Single pentru o singura persoana

* la cerere se poate oferta alt numar de nopti, alt tip de hotel, etc.

 

 

Daca va doriti o alta destinatie care nu se regaseste in oferta noastra va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0770163638, adresa email office@fioritravel.ro sau completand formularul de mai jos.

 

SOLICITA OFERTA

*
*
*
*