BARCELONA - Vacanta in orasul modernismului

Plecari: 24.06.2023, 20.07.2023, 16.08.2023 (6 zile/ 5 nopti) Barcelona, capitala modernismului, este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Sagrada Familia, parcul Guel ...

BARCELONA - Vacanta in orasul modernismului

Plecari: 24.06.2023, 20.07.2023, 16.08.2023
(6 zile/ 5 nopti)


Barcelona, capitala modernismului, este unul dintre cele mai frumoase orase din Europa. Sagrada Familia, parcul Guell, muzeul Picasso, sunt doar cateva dintre atractiile ce nu trebuie ratate. Daca doriti sa va relaxati, puteti vizita frumoasa plaja de nisip a orasului. Si daca doriti sa vedeti mai mult, aveti posibilitatea de a alege una dintre excursiile optionale care ne fac cunoscute si alte frumuseti ale provinciei Catalunia.

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

Ziua 1: BUCURESTI – BARCELONA
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni), astfel:
- pentru plecarile din 24.06 si 16.08, intalnirea va avea loc la ora 11:15 pentru imbarcare pe cursa companiei Lufhansa spre Munchen cu decolare la ora 13:25. Aterizare in Munchen la ora locala 14:05 si imbarcare pe zborul spre Barcelona cu decolare la ora 17:30. Aterizare in Barcelona la ora 19:30.
- pentru plecarea din 20.07, intalnirea va avea loc la ora 04:00 dimineata pentru imbarcare pe cursa companiei Lufhansa spre Munchen cu decolare la ora 06:10. Aterizare in Munchen la ora locala 07:15 si imbarcare pe zborul spre Barcelona cu decolare la ora 09:00. Aterizare in Barcelona la ora 11:00.
Dupa sosirea in Barcelona, imbarcare in autocar pentru un tur de oras panoramic** (durata maxima: 3 ore). O vizita in Barcelona este o adevarata incursiune in istorie. Gasim ziduri si edificii antice din perioada orasului roman Barcino, apoi trecem la Evul Mediu, perioada in care s-a construit cartierul gotic, cu stradute inguste si piatete linistite. In afara orasului medieval au aparut adevarate bijuterii arhitecturale ale perioadei moderniste, realizate de Gaudi si contemporanii sai. In timpul turului de oras, vom trece in revista cateva dintre cele mai importante repere turistice ale Barcelonei, dupa care ne vom deplasa cu autocarul spre hotel. Cazare la hotel Best Front Maritim 4* sau la hotel Best 4 Barcelona 4* sau similar.
** pentru plecarile din 24.06 si 16.08, turul de oras se va efectua in ziua 2.


Ziua 2: BARCELONA
Mic dejun. Azi va propunem o vizita optionala la Sagrada Familia (vizita se poate organiza pentru minim 15 persoane participante iar deplasarea se va face cu mijloacele de transport in comun. Pentru aceasta vizita se achita un avans de 50% in agentie, iar restul sumei la fata locului). Cazare la hotel in Barcelona.


Ziua 3: EXCURSIE OPTIONALA MONTSERRAT SI CRAMA FREIXENET (160 km)
Mic dejun. Excursie optionala la Freixenet si Montserrat. Freixenet este un renumit producator de vin spumant din zona Barcelonei si azi vom avea prilejul sa vizitam aceste crame cu traditie. Dupa o scurta introducere audiovizuala in istoria companiei, vom incepe vizita celei mai vechi parti a pivnitelor care dateaza din 1922. Aici, ghidul ne va explica procesul de fabricatie a vinului spumant, dupa care vom calatori cu un tren in miniatura prin cramele noi in care traditionalul se imbina cu modernul. In continuare vom vizita Manastirea Montserrat – centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la o distanta de 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. Ordinea de vizitare a celor doua obiective se poate inversa. Intoarcere si cazare la hotel in Barcelona.


Ziua 4: BARCELONA
Mic dejun la hotel. Vizita optionala cu ghid local la Parcul Guell (vizita se poate organiza pentru minim 15 persoane participante iar deplasarea se va face cu mijloacele de transport in comun. Pentru aceasta vizita se achita un avans de 50% in agentie, iar restul sumei la fata locului). Pentru restul zilei va propunem sa descoperiti intr-o plimbare pietonala impreuna cu insotitorul de grup alte cateva atractii importante din zona centrala a Barcelonei (transportul nu este inclus, deplasarea se va face cu mijloacele de transport in comun). Cazare in Barcelona.


Ziua 5: EXCURSIE OPTIONALA GIRONA SI MUZEUL LUI DALI (200 km)
Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Girona, oras reprezentativ pentru spiritul si arta catalana. In centrul istoric al orasului Girona vom vedea vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine pastrate din Europa) cu strazile sale inguste, Biserica Sf Felix, Catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate. La intoarcerea spre Barcelona, va propunem o incursiune in lumea artei moderne, vizitand Muzeul lui Salvador Dali. Amenajat in incinta teatrului din Figueres, orasul natal al artistului, muzeul adaposteste cea mai mare parte din creatiile sale si este un loc care, in opinia noastra, nu trebuie ratat. Intoarcere si cazare la hotel in Barcelona.


Ziua 6 (18.04): BARCELONA – BUCURESTI
Mic dejun. Eliberarea camerelor inainte de ora 11:00. Dupa amiaza, transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe zborul companiei Lufthansa cu decolare la ora 18:30. Aterizare in Bucuresti la ora 00:50.

 

PRET/persoana: 768 EURO (loc in camera dubla)


Pret pentru a treia persoana in camera dubla (pat suplimentar): 750 EURO*
Supliment camera single: 295 EURO/ persoana
* patul suplimentar este un pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul din camera fiind limitat

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

SERVICII INCLUSE:
• transport cu avionul Bucuresti – Barcelona – Bucuresti cu compania Lufthansa, cu schimbarea curselor in Munchen;
• 5 nopti cazare cu mic dejun in Barcelona la hotel 4* (camera standard);
• transferuri aeroport – hotel – aeroport cu autocarul;
• tur panoramic de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Barcelona (3 ore);
• insotitor roman de grup;
• taxele de aeroport (pot suferi modificari).
Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv ianuarie 2023. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
• serviciile de catering in timpul zborului;
• asigurarea medicala de calatorie (optionala);
• asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
• taxa de oras: 2 EURO / persoana/ zi, se achita direct la hotel;
• bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 Euro/ persoana;
• excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
Plecari 24.06 si 16.08:
Otopeni 13:25 – Munchen 14:05/ Munchen 17:30 - Barcelona 19:50
Barcelona 18:30 – Munchen 20:30/ Munchen 21:50 - Otopeni 00:50

Plecare 20.07:
Otopeni 06:10 – Munchen 07:15/ Munchen 09:00 - Barcelona 11:00
Barcelona 18:30 – Munchen 20:30/ Munchen 21:50 - Otopeni 00:50

PRETURI INFORMATIVE EXCURSII OPTIONALE:
 Montserrat si Freixenet: 70 EURO/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul pentru intreg traseul, insotitor roman de grup, biletul de intrare si vizita la crama Freixenet. Nu este inclusa degustarea de vinuri. Supliment grup 15-19 persoane: 10 Euro/ persoana.
 Girona – Muzeul lui Dali: 65 EURO/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante si include: transport cu autocarul si insotitor roman de grup. Pretul nu include biletul de intrare la muzeul Dali (aproximativ 25 EURO/ persoana). Supliment grup 15-19 persoane: 10 Euro/ persoana.
 Sagrada Familia, vizita cu ghid local: 65 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante; pretul nu include transportul pana la/ de la obiectivul turistic si accesul in turn. Deplasarea se va face cu mijloacele de transport in comun. Se achita un avans de 50% in agentie, iar restul sumei la fata locului. Supliment grup 15-19 persoane: 5 Euro/ persoana.
 Parcul Guell, vizita cu ghid local: 30 Euro/ persoana. Pretul este valabil pentru minim 20 persoane participante; pretul nu include transportul pana la/ de la obiectivul turistic. Deplasarea se va face cu mijloacele de transport in comun. Se achita un avans de 50% in agentie, iar restul sumei la fata locului. Supliment grup 15-19 persoane: 5 Euro/ persoana.


GRUP MINIM:
25 persoane. Pentru grup 20 - 24 persoane, pretul se majoreaza cu 20 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
• 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
• 30% din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii;
• 50% din pretul pachetului turistic cu minim 45 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

 

SOLICITA OFERTA

*
*
*
*