Termeni si conditii

Termeni si conditii

 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

Acesta este site-ul oficial al agentiei FIORI TRAVEL, reprezentata oficial prin SC FIORI DIAMOND SRL. Drepturile de autor al continutului site-ului apartin in exclusivitate acesteia.

 

Accesand acest site sunteti de acord cu urmatoarele conditii de utilizare:

 • Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa sau reproducerea continutului site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial al unei singure copii a informatiei constituita in site.
 • Utilizatorii www.fioritravel.ro nu au dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului. Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre FIORI TRAVEL la adresa office@fioritravel.ro.
 • Informatiile din aceasta pagina de internet au fost incluse cu buna credinta, insa sunt doar pentru informare generala.
 • Agentia FIORI TRAVEL nu garanteaza ca informatiile de pe site (date, tarife) nu pot avea erori, dar vom corecta erorile imediat ce ne sunt aduse la cunostinta.
 • FIORI TRAVEL nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini. FIORI TRAVEL nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.
 • FIORI TRAVEL isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.
 • Acest Site poate contine legaturi catre alte pagini web externe si operate de alte parti implicate.
    FIORI TRAVEL nu are nici un control sau asociere cu aceste pagini web si nu isi asuma nici o responsabilitate in legatura ca acuratetea, integritatea sau calitatea acestor pagini web ale partior implicate .
  Continutul acestor pagini web externe nu reflecta produsele, serviciile sau informatiile furnizate de FIORI TRAVEL . Orice opinii referitoare la continutul acestor pagini web externe vor trebui redirectionate catre administratorii paginilor in cauza.
 • FIORI TRAVEL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

 

Calitatea de agent intermediar pentru FIORI TRAVEL

 

FIORI TRAVEL ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe www.fioritravel.ro sunt de actualitate.

 

FIORI TRAVEL nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare etc.), si nici faptul ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile legale aplicabile la momentul calatoriei.