Politica de Confidentialitate

Politica de Confidentialitate

Protecția datelor cu caracter personal (GDPR)


NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Pentru ca in trecut ai calatorit cu FIORI TRAVEL si ai fost clientul nostru trebuie sa stii ca printre responsabilitatile noastre fata de tine se afla si modul in care avem grija de datele tale personale. Pana la data de 25 mai 2018 ne aliniem standardelor europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679.
Conform cerinţelor Regulamentului (UE)2016/679 aplicabil din 25 mai 2018 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi a Legii nr. 129 din 15 iunie 2018 (care a abrogat Legea nr. 677/2001) FIORI DIAMOND SRL - Agentia de turism FIORI TRAVEL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.
FIORI DIAMOND SRL – Agentia de turism FIORI TRAVEL, reprezentata prin Moldoveanu Florina- Manager general, prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal: numele si prenumele, sexul, data nasterii, cetatenia, semnatura, nr. telefon/fax, adresa, e-mail, date bancare, imagine, voce, cod numeric personal, seria si numarul actului de identitate/pasaportului prin mijloace automatizate/manuale, destinate ofertarii sau furnizarii de servicii hoteliere si de turism.
Scopul colectării datelor este promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice si promovarii ofertelor prin mijloace de marketing.
Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare transmiterii ofertelor produse turistice FIORI TRAVEL prin mijloace de marketing. Refuzul dvs. determină imposibilitatea transmiterii/receptionarii ofertelor/produselor turistice FIORI TRAVEL
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai personalului FIORI DIAMOND SRL – Agentia de turism FIORI TRAVEL pentru indeplinirea atributiilor lor de serviciu.

FIORI TRAVEL utilizeaza datele cu caracter personal pentru :prelucrarea comenzilor turistilor in vederea ofertarii si realizarii produselor turistice in tara si in strainatate, finalizarea comenzilor, contractelor,documentelor fiscale si tuturor categoriilor de documente de calatoriei ,operatiuni de plati/incasari on-line, solutionarea cererilor,intrebarilor sau reclamatiilor clientilor,contactarea clientilor (prin posta,e-mail,fax,telefon sau alte mijloace de comunicare),inregistrarea informatiilor despre clienti in vederea oferiri politicilor de reduceri si fidelizare,transmitere datelor cu caracter personal partenerilor contractuali si altor furnizori de servicii turistice,interni si externi in scopul rezervarii si prestarii serviciilor solicitate de clienti.
Orice informatie furnizata de clientul FIORI TRAVEL in calitate de turist, prin acordul sau exprimat prin accesarea si utilizarea site-ului si/sau semnarea contractului cu turistul,va fi considerata si va reprezenta consimtamantul sau expres ca datele sale personale sa fie folosite de FIORI DIAMOND SRL – Agentia de Turism FIORI TRAVEL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Conform Regulamentului (UE)2016/679 aplicabil din 25 mai 2018 si a Legii nr. 129 din 15 iunie 2018 (care a abrogat Legea nr. 677/2001), beneficiaţi de dreptul de informare, la date cu caracter personal, de intervenţie asupra datelor,dreptul de opozitie , dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum şi dreptul de a vă adresa justiţiei.
Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la FIORI DIAMONDL SRL, Targoviste, Str Gral Matei Vladescu, nr 9, parter, ap. 1, jud. Dambovita. Incepand cu 25 mai 2018, pentru orice intrebari sau nemultumiri va puteti adresa responsabilului nostru pentru prelucrarea datelor prin email la office@fioritravel.ro. La aceleasi date de contact ne puteti notifica si in cazul in care doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate, corectate sau scoase din baza de date precum si sa fiti informati asupra modului de administrare a acestor date.
Observaţie:
Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.