Kastro Apartments 2*

Hotelul este situat intr-o zona linistita, intre pomi verzi, la 300 m de plaja Golden Beach si centrul statiunii Skala Potamia, fiind alegerea perecta pentru familiile cu copii.


Localizare: Hotelul se afla la 300 m de plajele Skala Potamia si Golden Beach. Centrul statiunii este la 800 m de hotel, iar orasul Limenas este la 12 km.
Facilitati hotel: Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: camera pentru bagaje, seif, parcare privata, acces gratuit la internet WIFI, teren de joaca pentru copii, bar, terasa, gratar, piscina in aer liber, jacuzzi.
Facilitati camera: Toate camerele au aer conditionat (5 euro/zi, se achita la fata locului), baie cu dus, uscator de par, chicineta, frigider, seif, TV satelit, balcon mobilat. Capacitatea maxima este de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii.
Drinks & Food: Hotelul ofera cazare fara masa.
Web Page: http://www.kastro-studios-thassos.com/en

Tarif de la 18 euro/persoana/noapte fara masa

 

Tariful include:

  • cazare in camera studio

 

Tariful nu include:

  • transportul (optional)
  • asigurarea medicala de calatorie si STORNO (optionale)

 

Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5 eur – 4 eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

SOLICITA OFERTA

*
*
*
*