NISA - COASTA DE AZUR - PASTE 2020

Perioada 16.04.2020-23.04.2020

NISA - COASTA DE AZUR - PASTE 2020

Perioada 16.04.2020-23.04.2020

Descriere Program

Ziua 1 (16.04.2020) Bucuresti – Nisa
Prezentare la Aeroportul Bucuresti-Otopeni Henri Coanda la ora 08.00 pentru imbarcare la cursa TAROM RO401 cu decolare la ora 10.10 spre Nisa. Aterizare la Nisa la ora locala 11.40. Incepem explorarea orasului cu un tur panoramic. Promenade des Anglais se intinde de-a lungul golfului Ingerilor si este una dintre cele mai importante artere ale orasului. Printre numeroasele atractii, putem admira Piata Massena, Casino Ruhl, precum si faimosul hotel Negresco. Transfer la hotel pentru formalitatile de cazare si apoi, timp liber. Seara, cazare la hotelul L’Annexe 3* sau similar.

Zilele 2 - 7 (17.04.2020 – 22.04.2020) Nisa
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, plimbari sau alte activitati optionale pe Coasta de Azur. Puteti vizita Monaco - principatul al carui destin s-a schimbat in 1865, o data cu inaugurarea primului cazino din Europa (Cazinoul Monte Carlo) – Cannes, cea mai cunoscuta statiune de pe Coasta de Azur, renumita in special pentru Festivalul International de Film (unul dintre cele mai vechi si importante din lume, a avut prima editie in 1939) – Saint Paul de Vence, unul dintre cele mai vechi orase medievale de pe coasta sau puteti ramane in Nisa, cel mai italienesc oras francez datorita faptului ca timp de 5 secole a apartinut Italiei, pentru a va plimba printre casele in culori pastelate asezate de-a lungul stradutelor inguste sau a face o plimbare pe renumita promenada engleza – Promenade des Anglais. Cazare la hotelul L’Annexe 3* sau similar.

Ziua 8 (23.04.2020) Nisa - Bucuresti
Mic dejun. Transfer in cursul diminetii de la hotel la Aeroportul din Nisa. Imbarcare la cursa Tarom RO402 cu decolare la ora locala 12:25 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 15:45.
Excursii Optionale

• Cannes & Monaco
• Cannes-Antibes
• Monaco Eze
• Monaco Menton
• Saint Paul de Vence

 

*Grupul minim pentru efectuarea excursiilor optionale este de 20 persoane.
Tarifele excursiilor optionale sunt calculate orientativ pentru 20 de participanti; in cazul in care vor fi mai putini participanti tarifele se vor recalcula; clientii nu sunt obligati sa le cumpere de la partenerul agentiei noastre (sunt doar recomandate ca servicii sigure); Plangerile si solutionarea acestora se fac la fata locului!

TARIF 729 EURO/PERSOANA/PACHET

PERIOADA 16.04.2020 - 23.04.2020

 

 

Servicii incluse:

 • 7 nopti cazare cu mic dejun la Hotel L’Annexe 3* (sau similar)
 • Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport
 • Transport avion compania TAROM: Bucuresti Otopeni – Nisa – retur
 • Taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Tur panoramic al orasului Nisa cu ghid local si insotitor roman de grup
 • Insotitor roman de grup
 • BONUS asigurarea medicala si storno


Pretul nu include:

 • Intrarile la obiectivele turistice;
 • Excursiile optionale;
 • Alte servicii decat cele mentionate in program
 • Taxa locala – se achita la receptia hotelului

 

Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIMUM 21 PERSOANE. Pentru un grup de 16-20 persoane, tariful se majoreaza cu 25 EURO / persoana, pentru un numar mai mic de 16 participanti, pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervare si in contractul de prestari servicii.

SOLICITA OFERTA

*
*
*
*