ATENA - PASTE 2020 IN CAPITALA MASLINILOR

Perioada 17.04.2020 - 20.04.2020

ATENA - PASTE 2020 IN CAPITALA MASLINILOR

Perioada 17.04.2020 - 20.04.2020

Descriere Program

Ziua 1 (17.04.2020) BUCURESTI – ATENA
Prezentare la Aeroportul Otopeni la ora 14:00 si imbarcare la cursa TAROM RO273 cu decolare din Bucuresti la ora 16:30 si aterizare la Atena la ora 18:05. Transfer de la aeroport la hotel. Cazare la hotel 4*. Turistii doritori, pot participa la Cortegiul din Vinerea Mare, ce porneste din piata Mitropoliei si se deplaseaza pe strazile centrale ale Atenei.

Ziua 2 (18.04.2020) ATENA – Tur panoramic al orasului, cu intrare optionala la Acropole
Mic dejun. Turul panoramic al Atenei, cu autocarul: Piata Omonia si renumita Piata a Constitutiei - Sintagma, Parlamentul, Universitatea, Academia, Biblioteca Nationala, Stadionul Olimpic, locul desfasurarii primei Olimpiade moderne in anul 1896. Intrare optionala la Acropole, cu ghid grec vorbitor de limba romana (biletul de intrare: 20 euro/persoana, dar elevii, studentii si pensionarii au reducere pe baza documentului justificator). Timp liber pentru plimbare, odihna. Cazare la hotel 4* in Atena. Seara, participare optionala la Slujba de Inviere la Mitropolia din centrul Atenei, aflata la aproximativ 10 minute de hotel.

Ziua 3 (19.04.2019): ATENA – Excursie optionala in Inslua Evia, cu pranz de Paste si pelerinaj la Manastirea Sf. Ioan Rusul
Mic dejun. Timp liber pentru odihna si plimbare. Optional, cu rezervare ferma la inscriere, excursie in Insula Evia, a doua mare insula a Greciei, unde veti vizita Manastirea Sfantul Ioan Rusul, sfant crestin orotodox cunoscut si iubit pentru nenumaratele minuni si viata dedicata credintei, al carui hram este in 27 mai. Manastirea se afla in localitatea Prokopi, in partea nordica a insulei. Pranzul traditional de Paste este inclus in pretul excursiei si ofera in meniu gustari, miel gatit traditional si vin. Cazare la hotel 4* in Atena.

Ziua 4 (20.04.2020): ATENA – Excursie optionala la Oracolul din Delphi - BUCURESTI
Mic dejun. Excursie optionala, cu plecare dimineata la ora 07.30, cu eliberarea camerelor si preluarea bagajelor, impreuna cu ghidul grec de limba romana, pe un traseu spectaculos, spre Oracolul din Delphi, la numai 150 km de Atena. Oracolul din Delphi a fost timp de sute de ani unul din punctele centrale ale religiei grecești. Templul se situeaza în regiunea Phokis și era închinat în principal zeului Apollo. Oracolul era consultat din cele mai vechi timpuri în probleme politice sau domestice și se bucura de un prestigiu important în vechea lume greacă. Este locul ideal pentru a va afla viitorul! Pranzul este inclus in cadrul excursiei. Pentru cei ce nu participa la aceasta excursie, camerele se elibereaza la ora 12.00, iar depozitarea bagajelor se face in spatiul special amenajat din hotel. Transfer cu autocarul la aeroport, pentru imbarcare la cursa TAROM RO274 cu decolare din Atena la 18:45 si aterizare la Bucuresti Otopeni la ora 20:20.


Descriere Hotel: BOSS BOUTIQUE ATHENS 4*superior sau similar


Excursii Optionale

Preturi informative pentru minimum 20 participanti:
• Excursie la Delphi: durata 1 zi (8h). Pret: 85 euro/persoana pentru minimum 20 persoane. Include: transportul cu autocarul, pranz traditional, asistenta turistica in limba romana.
• Excursie optionala in Insula Evia in Duminica Pastelui cu vizita la Manastirea Sfantul Ioan Rusul si pranz traditional de Pasti cu miel si vin. Pret informativ: 80 €/persoana pentru minimum 20 persoane, incluzand transport auto, pranz si asistenta turistica.

TARIF 409 EURO/PERSOANA/PACHET

PERIOADA 17.04.2020 - 20.04.2020

 

Servicii incluse

 • 3 nopti cu mic dejun la HOTEL BOSS BOUTIQUE ATHENS 4* superior (sau similar )
 • Zbor direct compania TAROM Bucuresti – Atena – Bucuresti
 • Taxele de aeroport 140 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului)
 • Transferul apt-htl-apt
 • Asistenta turistica in limba romana pe toata durata programului turistic
 • Turul panoramic al Atenei – fara biletul de intrare la Acropole
 • Transfer intern de grup pe ruta Brasov-Otopeni-retur si Constanta-Otopeni-retur
 • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO Cocktail Travel Protection indiferent de varsta


Pretul nu include

 • Intrarile la obiectivele turistice, excursiile optionale, alte servicii decat cele mentionate in program
 • Biletul de intrare la Acropole: 20 €/persoana
 • Taxa locala de la 1 ianuarie 2018 (4 eur/zi/camera)

 

Conditii de realizare a grupului

GRUP MINIM 30 PERSOANE. Pentru un grup de 25 – 29 persoane se percepe un supliment de 15 €/persoana. Pentru un grup mai mic de 24 persoane, pretul se recalculeaza. Recalcularea pretului se va face cel mai tarziu cu 16 zile inaintea plecarii. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul maxim rezervat, pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
ATENTIE! Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii.Nu ne asumam eventualele servicii speciale ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost semnalate in rezervari si in contractul de prestari servicii.

Inscrierea la acest program se poate face cu pana la 16 zile inaintea plecarii, in limita locurilor disponibile.


Informatii utile specifice calatoriilor in Atena

• Atena este cea mai mare metropola a Greciei, unul dintre cele mai vechi orase ale Europei, a carei Acropole a fost inclusa din anul in Patrimoniul Universal UNESCO.
• Atena beneficiază de un transport bine pus la punct, în care se regăsesc toate mijloacele de transport: autobuze, troleibuze, tramvaie, metrou, a carei retea cu trei linii de metro, a fost construita în anii 1990. Chiar daca nu veti circula cu metroul atenian, nu ezitati sa vizitati statiile centrale, care sunt muzee gratuite, unde sunt expuse vestigii de mii de ani, gasite pe parcursul sapaturilor.
• Pentru servirea mesei, nu ocoliti restaurantele, tavernele, cafenelele si mai ales cofetariile din centrul Atenei. Sunt oaze de felurite preparate, pe cat de gustoase, pe atat de apetisante si la preturi accesibile (in euro).
• Si ce poate sa fie mai inedit, ca dupa o noapte petrecuta la Buzoukia, in cartierul Plaka sau Monastiraki, dupa mai multe pahare de Ouzo, sa mananci o ciorba proaspata si aburinda de burta, la Piata de Peste de pe strada Atena si sa gusti dintr-o mare varietate de masline si portocale proaspete.

SOLICITA OFERTA

*
*
*
*