Radisson Blu Hotel At Disneyland Paris 4*

Radisson Blu se afla langa terenul de golf Disneyland Paris, la doar 10 minute de mers cu masina de parcul de distractii Disneyland si la 4 km de centrul comercial si statia RER Val d'Europe. Proprietatea ofera camere moderne cu vedere la imprejurimi, un centru de wellness si 2 restaurante.


Unitatile de cazare ale Hotelului Radisson pun la dispozitie TV cu ecran plat, facilitati de ceai si cafea si acces gratuit la internet gratuit de mare viteza. Aceste camere si suite sunt elegante si ofera vedere la terenul de golf, iar unele includ si living separat.
Restaurantul Birdie al Hotelului Radisson Blu at Disneyland Paris serveste un mic dejun generos tip bufet. Restaurantul Pamplemousse ofera mancaruri rafinate, fiind specializat in bucataria franceza. Barul Chardon serveste gustari usoare si sandvisuri. Barul shisha este deschis pana la ora 01:00.


Oaspetii au la dispozitie un serviciu gratuit de transfer de la hotel la gara Marne la Vallee-Chessy, precum si la parcul de distractii Disneyland Paris.


Centrul de wellness ofera zona de fitness, sauna, hamam si piscina interioara. Acesta este disponibil gratuit numai pentru oaspetii hotelului, intre orele 07:00 - 23:00.

SOLICITA OFERTA

*
*
*
*